تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق بهروز

بازرگانی تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق بهروز دارای جامع ترین سایت تجهیزات اندازه گیری وابزار دقیق ایران عرضه کننده انواع پارتیکل کانتر غبارسنج نویزدوزمتر پاورآنالایزر سختی سنج فلومتر اسیلوسکوپ نیروسنج فشاری و کششی ترموویژن ترموگراف دیتالاگر دما

تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق بهروز

بازرگانی تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق بهروز دارای جامع ترین سایت تجهیزات اندازه گیری وابزار دقیق ایران عرضه کننده انواع پارتیکل کانتر غبارسنج نویزدوزمتر پاورآنالایزر سختی سنج فلومتر اسیلوسکوپ نیروسنج فشاری و کششی ترموویژن ترموگراف دیتالاگر دما

آشنایی مختصر با مولتی متر دیجیتالی یونی تی UNI-T


آشنایی مختصر با مولتی متر دیجیتالی یونی تی UNI-T
آشنایی مختصر با مولتی متر دیجیتالی یونی تی UNI-T
  نحوه ی استفاده از مولتی متر در مدار:
1.    برای استفاده از ولت متر در مدار، باید آن را به صورت موازی به مدار متصل کنیم. مقاومت درونی ولت متر بسیار زیاد است و تقریباً هیچ جریانی را از خود عبور نمی دهد.
2.    برای استفاده از آمپر متر نیز در مدار، باید آن را به صورت سری در مدار متصل کنیم. مقاومت درونی آمپر متر بسیار ناچیز و قابل صرف نظر کردن است.
دستگاه های اندازه گیری دیجیتالی مقادیر اندازه گیری شده را به صورت رقم یا ارقام روی صفحه نمایش (Display) نشان می‌دهند و معمولا واحد کمیت اندازه گیری شده مانند ولت، آمپر، میلی آمپر، درجه سانتیگراد و غیره را نیز به طریق مناسبی نمایش می‌دهند. از جمله دستگاه های اندازه گیری می‌توان به ولت متر، دورشمارها، حرارت سنج و مولتی متر اشاره نمود.
مهم ترین مزیت دستگاه های دیجیتالی، دقت کار بالای آن ها و همچنین ساده تر بودن کار با آن ها می باشد.
طرز کار مولتی متر دیجیتالی:
با دستگاه مولتی متر همگی در درس حرفه و فن دوره ی راهنمایی آشنا شده ایم، پس بدون مقدمه نحوه ی کار با این دستگاه رو ارایه می کنیم.
یکی از قسمت های اصلی یک مولتی متر، ولت مترDC آن می باشد. اساس کار یک ولت متر DC دیجیتالی بر مبنای مقایسه است. یعنی ولتاژ اعمال شده به ولت متر ، با یک ولتاژ مرجع (معمولا ۱۰۰ میلی ولت و در بعضی از مولتی مترها، در ولناژ AC ، یک ولت) مقایسه می‌شود و نتیجه مقایسه به کمک مدارات الکترونیکی و دیجیتالی به صورت ارقام که مبین مقدار ولتاژ DC اعمالی به ولت متر است، روی صفحه نمایش آن ظاهر می‌گردد.
در شمای کلی این دستگاه یک صفحه مدرج به همراه یک selector مشاهده می کنید. همانطور که از اسم آن مشهود است این دستگاه برای اندازگیری کمیت هایی مانند اختلاف پتانیسل- مقاومت- جریان طراحی گردیده.
لازم به تذکر است روی دسته سلکتور نشانگری مو جود است که تعیین کننده دامنه کاری در اندازگیری های شما می باشد. یعنی نشان می دهد ولتاژی که شما قصد اندازه گیری آنرا دارید در چه حدودی قرار دارد.
مثلاً بین ۱۰-۱۰۰ ولت است یا بین ۱-۱۰ ولت یا ….
این حدود ولتاژ را باید خود شما با توجه به ولتاژ منبع تغذیه و مدارها به صورت حدودی بدانید. (این تنظیم دامنه برای مقاومت و جریان هم باید انجام شود.)
مولتی متر های امروزی قادر به اندازه گیری ولتاژ ها از چند صد میلی ولت تا ۱۰۰۰ ولت به صورت خودکار هستند و نیازی نیست شما حدود را بدانید و تنظیم کنید، فقط کافیست شما نشانگر را بر روی قسمت ولتاژ قرار دهید. اگر ولتاژ AC بود(مثل برق شهری) بر روی قسمت AC قرار داده و اگر DC بود، بروی قسمت DC قرار می دهیم. اگر هم قصد اندازه گیری مقاومت یا جریان را هم داشتیم، باید نشانگر را بچرخانیم و روی بخش مربوطه قرار دهیم. به این نوع مولتی مترها که به صورت خودکار تنظیم می شوند مولتی رنج یا آُتو رنج میگویند.
این دستگاه نیز مانند هر سیستم دیگری دارای دو ترمینال – و + می باشد. برای استفاده صحیح از دستگاه بایستی سیم مشکی را به ترمینال منفی و سیم قرمز را به ترمینال مثبت متصل کنید. حال دکمه Power دستگاه را زده و هر نوع اندازگیری را می توانید شروع کنید. دقت کنید که معمولاً مولتی مترها ۲ پایانه ی قرمز یا + دارند که شما باید با توجه به توضیحات اختصاری ِ زیر آنها پایانه ی مناسب را انتخاب کنید. مثلاً برای اندازه گیری جریان های بیش از چند دهم آمپر باید سیم قرمز را در پایانه ی دیگری قرار دهیم.
در این آزمایش قصد داریم مدار روبرو را از لحاظ جریان ، ولتاژ و مقاومت تحلیل کنیم:
مقدار مقاومت را از روی کد رنگی آن بخوانید.(یک کیلو اهم)
مقدار همین مقاومت را (قبل از اتصال در مدار) با مولتی متر اندازه گیری کنید.
این ۲ مقدار باید تقریباً مساوی باشند.
حال مدار بالا را ببندید(منبع تغذیه را روی ۵ ولت تنظیم کنید.)
جریان مدار را توسط مولتی متر اندازه گیری کنید(نشانگر مولتی متر در قسمت آمپر و در همین موقیعتی که در شکل نشان داده شده باید قرار گیرد.)
جریانی که مولتی متر نشان می دهد را یادداشت کنید.
حال توسط قانون اهم (V=I*R) جریان مدار را محاسبه کنید.
آیا مقدا بدست آمده با چیزی که مولتی متر نشان می دهد مطابقت دارد؟ اگر چنین است آزمایش را با موفقیت انجام داده اید.
تاریخ: ۱۳۹۲/۶/۳۱
 
 


مولتی متر دیجیتال UT61E
DIGITAL MULTIMETERS UT61 SERIES
مولتی متر دیجیتالUT61E قابل حمل بوده و قابلیت اتصال به کامپیوتر را دارا می باشد. با این دستگاه می توان مقادیر ولتاژ ، جریان و مقاومت را اندازه گرفت. همچنین این دستگاه امکان انجام تست دیود ، تست ترانزیستور و نیز نمایش باتری کم را فراهم می کند.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر روی عنوان محصول کلیک کنید.


برند: UNI-T /HONGKONG
گارانتی : دارای گارانتی کتبی یک سال تعویض و ده سال خدمات پس از فروش BTM


تماس بگیرید  0511-8487780-7



 مولتی متر  دیجیتالUT61E قابل حمل بوده و قابلیت اتصال به کامپیوتر را دارا می باشد. با این دستگاه می توان مقادیر ولتاژ ، جریان و مقاومت را اندازه گرفت. همچنین این دستگاه امکان انجام تست دیود ، تست ترانزیستور و نیز نمایش باتری کم را فراهم می کند.
مولتی متر دیجیتال UT61E که به عنوان آوومتر نیز به کار می رود دارای مشخصات فنی زیر است. 
 
مشخصات فنی دستگاه :
 
 محدوده اندازه گیری ولتاژ
DC : 220 mV ~ 1000 V -  
AC : 220 mV ~ 750 V -
 محدوده اندازه گیری جریان
DC : 200 µA ~ 10 A -  
AC : 200 µA ~ 10 A -  
 محدوده اندازه گیری مقاومت : 220 اهم تا 220 مگا اهم
 محدوده اندازه گیری ظرفیت خازن : 22 نانوفاراد تا 220 فاراد
 محدوده اندازه گیری فرکانس : 10 هرتز تا 220 مگاهرتز
 
برخی از قابلیت های دستگاه :
 -  دارای رنج دستی و اتومات
 -  قابلیت تست دیود
 -  قابلیت RMS
 -  تست اتصال کوتاه
 -  توانایی ثبت اطلاعات
 -  نمایش حداقل و حداکثر مقادیر
 -  توانایی مقدار Peak Value
 -  قابلیت اتصال به کامپیوتر
 -  قابلیت نمایش باتری کم
 -  ماکزیمم مقدار نمایش داده 22000 
 -  دارای یک سال ضمانت تعویض و 10 سال خدمات
 

جهت دریافت دیتاشیت کالا روی عکس فوق کلیک کنید.
 
نام های دیگر دستگاه : ولت متر ، آمپرمتر ، اهم متر ، آوومتر ،  مولتی فنکشن مولتی متر قابل حمل ، مولتی متر دیجیتالی پیشرفته ، مولتی متر با قابلیت اتصال به کامپیوتر ، مولتی متر با قابلیت   RMS

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.